"Livet med stomi".
Fick en inbjudan till en temakväll på Scandic hotell vid Triangeln. Lisbeth och jag brukar åka och så blev det nu också. Det började med plockbuffe kl.16.15.
Hann med att träffa representanter från Coloplast. Fick info om nytt material. Fick denna
 
Detta fanns i kassen.
Rose-Marie ksade oss välkomna.
 Presenterade vår föreläsare Stina Hägglund som kommit ner från Umeå.Fick också presenterat representanterna från Coloplast.


De stannade kvar efter föredraget om vi undrade över något.
Det var intressant att höra Stina berätta.

 Hon har varit med hos Malou och berättat också.
När det var klart skyndade vi oss till tåget. 

Hör i högtalarna att tåget var försenat p.g.a personer på spåret.
Vi väntade och väntade. Kom på idén att vi kunde åka till Malmö C och kanske ta en buss därifrån. Pratade med Skånetrafiken och fick reda på att det gick inga tåg. De visste inte så mycket heller. Kom ändå fram till att vi kunde åka buss till Värnhemstorget. Därifrån kunde vi ta buss till Löddeköpinge och sen till Landskrona.  Killen hade ett leende på läpparna och jag sa " du skrattar". 
Vi traskade ut till bussen och åkte iväg.
Var hemma först kl.22.00. 
Idag kontaktade jag Skånetrafiken för att se om vi fick någon ersättning. Det var något som blev fel så jag ringde deras tel. Killen som jag kom att prata med kunde gå in och se vad jag skrivit. Något skulle kompletteras. När vi pratade så gnällde jag lite extra och talade om att väninnan hade det besvärligt med 2 kryckor. Då säger han "var det ni som var på Malmö C?". Då var det han som vi pratat med igår. Jag påminde honom om att han skrattat. Han sa att han ville inte vi skulle stå och trängas på en ersättningsbuss.
Nu ikväll fick vi 99:- tillbaka.